idaenglund

Alla inlägg under december 2011

Av Ida Englund - 18 december 2011 13:36

Ni som vill att det ska snöa kan ju lika gärna gå in på google och skriv let it snow :) så snöar det ! bättre än att det snöar i verkligheten :P Här får ni se hur det blev för mig (är lite darrig)

1)


2)

 

3)

   


Av Ida Englund - 18 december 2011 10:49

God morgon alla ! just nu sitter jag och chattar med johanna (en kompis) haha  snart ska jag fixa mig sen gå upp och äta frukost , men det är typ nåt konstigt med min mage lr så är den inte van , för när jag äter bara lite så börjar jag må illa :) och annat  jag är nog bara inte van att äta så mycket ... Jag vill inte kolla ut för jag vill inte se fall det är snö lr inte , för jag hatar snö :( idag vet jag inte vad jag ska göra :) jag ska iallafall hem till mamma ikväll :)men nu ska jag dra hej då <3

 

Hej

Av Ida Englund - 17 december 2011 20:19

Haha idag var det väl kul ... :D idag vid 2 åkte man till stan och var där halv 3 , så var jag med madde :) och hon köpte en present till sin bror och något till naglarna och jag köpte en hår spray efter det var vi med max och matte :) sen kollade vi på en film ... men madde sa att vi skulle stänga av :P sen stack hon och jag var själv med max och matte ... Matte slog mig med en kudde :(  Jaja jag hade väldigt kul med dom ibland :P när dom snackade med mig .. för oftast satt jag och pratade med mig själv :P Sen stack jag hem vid 7 och efter det så åt jag chicken nuggets och strips (från kbkb pizzeria ) Inte lika god vit sås som på maistro ( på gryta )

Men nu ska jag kolla på film puss hej ! :D längtar även tills på onsdag !  Filip sanna och i bakrunden noa och johan den personen med kepan är nog johannes :) hej då

Av Ida Englund - 17 december 2011 12:43

Skriver om min dag ikväll ... för den verkar inte vara helt bestämd ännu :( aja vi får väl se :) 


Dag 4 – Mina favoritplagg i min garderob


Ett par rosa byxor och Sen vet jag inte vad för tröja :) jag har även ett par mörka jeans som är mina favo byxor oxå :) min favo tröja är röd och vit :)



Random bild

 

Av Ida Englund - 16 december 2011 19:00

Det blir inge mer bloggande idag kanske :/ för ska kanske sova hos farmor och farfar för en sak :) och dom har inge fucking tråd löst internet ... lr dom har det men dom kommer inte ihåg lösenordet ! jag hoppas jag inte sover här :( men aja <3 men nu ska jag inte blogga mera för jag ska äta hej då <3  

Av Ida Englund - 16 december 2011 15:48

Nu ska man till pappa , lr inte nu men snart :) vi får väl se vad jag hittar på sen :) ska kanske vara med bella :) men bara om jag kan aja nu måste jag dra jag bloggar senare ! ha så kul alla på denna fredag !   

Av Ida Englund - 16 december 2011 12:08

Igår glömde jag göra dag 2 så jag tänkte göra dag 2 och dag 3 idag :) jag börjar med dag 2 :)

Dag 2 – I min väska
Jag brukar ha läppstift , borste , data , laddare , busstabeller , bindor (förut) hörlurara , högtalare (små)

och sen andra saker , jag har inte direkt min väska här vid mig nu men det är lite jag brukar ha i min väska :)


Dag 3 – De här stör mig

Jag stör mig på olika saker , Dryga personer som tror dom är någon :) och även sånna som bara vem tror du att du är och även såna som dampar med !!!!!!!!!!! och HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH det är segt även K och Kbry är segt :) Jag tycker det är segt att kramas ibland och jag tycker det är segt när andra håller på med mitt hår (beror på vem) Lång tråkiga filmer stör jag mig på -.- Och även personer som klagar väldigt mycket över små saker :) Och sen är det andra saker oxå som jag stör mig på men detta är lite iallafall :) 


Av Ida Englund - 16 december 2011 12:02

Idag är det fredag och vi var ju på dagiset (jag emma och sanna) det var kul ! men vi har as många saker kvar ! jätte mycket äppel juice och russin och frukt ! men frukten ligger i mitt skåp-.- Jaja , åå det snöar igen ! :( fan och denna gång är det stora flingor ! 

sista veckan i skolan så börjar och slutar vi 

måndag 9 - 14 00

tisdag Unga entreprenörer

onsdag- 08.30- senast 14 00

torsdagen avslutning ! :D börja kl 11 00 -cirka 11 40 och efter är det lunch sen slutar vi :D

haha chill ! och på fredagen blir det julklappar för min del ! iallafall hos mamma och hos pappa har vi julafton på lördagen :) 

Det är min vecka nästa vecka :) efter skolan idag så ska jag stanna kvar och kolla på film med några andra :) efter så ska jag till pappa , det ska väl bli helt okej :) men nu ska jag dra hej då <3sanna :) 

Fakta om mig.

Fråga mig :*

21 besvarade frågor

Omröstning

Vad ska jag göra
 Blogga mer
 Blogga som nu och lägga ut mycket bilder
 Skriva om aktiviteter man kan göra i sommar.
 Blogga mycket och fler bilder.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

muspekare

Pink Bobblehead Bunny

Ovido - Quiz & Flashcards